Moto GP - Poruka za Vinjalesa: Doktor ti je u repu, pazi se!

Rosi mu je neočekivano ušao u šesnesterac. Kada je to saznao pobenik VN Katara zaigralo mu je srce što od straha, što od radosti!

Ostali sportovi 02.04.2017 | 16:45
Moto GP - Poruka za Vinjalesa: Doktor ti je u repu, pazi se!
Maverik Vinjales je opravdao ulaganja i očekivanja. Osvojio je Losail, ali ono što je doživeo u toku trke pre starta nije mogao ni da sanja. Nadao je se Dukatiju, strepeo od Repsol Honde, a sa zida na statnom pravcu pročitao je nešto drugo. Doktor mu je bio za petama.

„Nikada olako nisam isključio Rosija iz borbe za vrh. Svi znaju da Doktor potpuno drugačije vozi nedeljom, ali kada sam video poruku koja je glasila: 'Plus nula, Valentino', pomislio sam, da to nije tačno“, rekao je uzbuđeno i još uvek iznenađeno Maverik Vinjales, a onda je nastupila kratka pauza i strah od sećanja na trenutak kada je shvatio da je kolega uleteo u njegov šesnesterac.

„Užasno sam se uplašio sam se da će me on preteći. Već sam pomislio da neću moći da vozim svoju tu trku. Ipak, uspeo sam da se odvojim i krenem napred. Čestitam mu, to je više nego potrebno, jer testiranja su mu bila jako, jako teška, ali je sve to ostavio iza sebe“, zaključio je Španac koji kao da je rođen na Jamahinom „M1“ motociklu.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar