Рајконен: Сада сам сигуран да су са Скудеријом подијуми могући!

“Имамо право на помисао да у свакој трци можемо да нападамо прво и друго место”, тврди коначно у болид Ферарија сигурни, Кими Рајконен.

Остали спортови 31.03.2017 | 13:45
Рајконен: Сада сам сигуран да су са Скудеријом подијуми могући!
Слегла се прашина и попио се сав шампањац у боксу Скудерија Ферарија након прве трке за ВН Аустралије! Сада је време за прерачунавање, мисли Кими Рајконен коме четврто место на трци није донело сасвим задовољавајући резултат. Ипак, он је сигуран да је “СФ 70 Х” болид из Маранела сасвим добро подешен, и да ће уз корекције у току сезоне с њим моћи да пикира на сваки подијум.

“Када ствари поставимо у савршен ред, на свакој трци потенцијално можемо да освајамо прво и друго место. Овај резултат, не само што је добар за Фетела, добар је и за цео тим”, тврди Рајконен и каже да иако није стопроцентно задовољан постигнутим резултатом, има на уму да је тим открио доста врлина и мана у техничким елементима рада болида.

“Имамо камен темељац за градњу резултата у току сезоне. Имамо добру базу, добар ауто, али на свему томе мора још доста да се ради”, констатовао је и даље на изјавама јако опрезни Финац. Мора тако, јер протекле сезоне су га научиле да ништа није извесно док све на трци не изађе на видело.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар