Мото ГП - Марко Лукинели: Лоренцо је у Дукатију само због пара!

Шпанска Марка преноси речи бившег мотоциклисте који мисли да је Хорхе Лоренцо од узорног спортисте постао само лакоми материјалиста!

Остали спортови 01.04.2017 | 18:15
Мото ГП - Марко Лукинели: Лоренцо је у Дукатију само због пара!
Када изостану спортски резултати, онда се по правилу трага за кривцима. Наравно, ни Хорхе Лоренцо није изузетак, па се на њега сручио Марко Лукинели, бивши мотоциклиста који је у новинарско перо сручио све што је мислио. Марка зато преноси његове речи у којима сасвим јасно стоји да је шампион из 2015. у дукатију само због новца.

“Са Дукатијем се Лоренцо забавља само зато што му они дају много новца. Погледајте где је стигао том логиком”, рекао је Лукинели и упоредио земљака са Кејсијем Стонером, садашњим тест, односно развојним мотоциклистом италијанског фабричког Мото ГП тима.

“Њима требају људи пуни страсти као што је то својевремено био Кејси Стонер. Он је у старту добио мало новца, али је зато волео Дукати и такмичио се срцем”, закључио је Марко Лукинели своју причу у којој на Лоренца гледа као на човека који је спортске циљеве подредио материјалним апетитима који су из дана у дан почели да превазилазе његове стварне Мото ГП резултате.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар