Moto GP - Marko Lukineli: Lorenco je u Dukatiju samo zbog para!

Španska Marka prenosi reči bivšeg motocikliste koji misli da je Horhe Lorenco od uzornog sportiste postao samo lakomi materijalista!

Ostali sportovi 01.04.2017 | 18:15
Moto GP - Marko Lukineli: Lorenco je u Dukatiju samo zbog para!
Kada izostanu sportski rezultati, onda se po pravilu traga za krivcima. Naravno, ni Horhe Lorenco nije izuzetak, pa se na njega sručio Marko Lukineli, bivši motociklista koji je u novinarsko pero sručio sve što je mislio. Marka zato prenosi njegove reči u kojima sasvim jasno stoji da je šampion iz 2015. u dukatiju samo zbog novca.

“Sa Dukatijem se Lorenco zabavlja samo zato što mu oni daju mnogo novca. Pogledajte gde je stigao tom logikom”, rekao je Lukineli i uporedio zemljaka sa Kejsijem Stonerom, sadašnjim test, odnosno razvojnim motociklistom italijanskog fabričkog Moto GP tima.

“Njima trebaju ljudi puni strasti kao što je to svojevremeno bio Kejsi Stoner. On je u startu dobio malo novca, ali je zato voleo Dukati i takmičio se srcem”, zaključio je Marko Lukineli svoju priču u kojoj na Lorenca gleda kao na čoveka koji je sportske ciljeve podredio materijalnim apetitima koji su iz dana u dan počeli da prevazilaze njegove stvarne Moto GP rezultate.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar