Макс Верстапен: Каснимо, Мерцедес и Ферари су бољи!

Холанђанин је свестан да конкуренција неће седети скрштених руку док се у Ред Булу буду бавили скоцкавањем нових делова на “РБ 13” болиду.

Остали спортови 01.04.2017 | 14:15
Макс Верстапен: Каснимо, Мерцедес и Ферари су бољи!
Екипа Ред Була у Мелбурну није показала нарочиту силину напада. Тога је свестан и холандски возач, Макс Верстапен када тврди да је пето место за њега поприлично лош резултат. Шта би тек требало да каже његов тимски колега, Данијел Рикардо који је морао да одустане?

“Разлика између наших тимова је доста велика. Морамо се спремити на велики рад. Чак и када донесемо нове делове, пред нама је дуг пут како би све скоцкали на прави начин. Свесни смо да ни наша конкуренција неће седети мирно. Када је реч о трци, ја стварно нисам очекивао да могу да се приближим Кимију! Када се то десио за мене је то било поприлично фино изненађење”, изјавио је Макс Верстапен, а онда положио карте на сто.

“Резултат који смо постигли је  сигурно бољи него што смо очекивали, јер је наш тркачки темпо јачи од квалификационог. Кимија сам неко време могао и да пратим, док у исти мах иза мене нисам имао никакв притисак. Лепо је то видети, али још увек заостајемо за Мерцедесом и Фераријем”, оценио је сасвим реално домете екипе Дитриха Матешица, Макс Верстапен.

Извор: моззартспорт

Фото: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар