Maks Verstapen: Kasnimo, Mercedes i Ferari su bolji!

Holanđanin je svestan da konkurencija neće sedeti skrštenih ruku dok se u Red Bulu budu bavili skockavanjem novih delova na “RB 13” bolidu.

Ostali sportovi 01.04.2017 | 14:15
Maks Verstapen: Kasnimo, Mercedes i Ferari su bolji!
Ekipa Red Bula u Melburnu nije pokazala naročitu silinu napada. Toga je svestan i holandski vozač, Maks Verstapen kada tvrdi da je peto mesto za njega poprilično loš rezultat. Šta bi tek trebalo da kaže njegov timski kolega, Danijel Rikardo koji je morao da odustane?

“Razlika između naših timova je dosta velika. Moramo se spremiti na veliki rad. Čak i kada donesemo nove delove, pred nama je dug put kako bi sve skockali na pravi način. Svesni smo da ni naša konkurencija neće sedeti mirno. Kada je reč o trci, ja stvarno nisam očekivao da mogu da se približim Kimiju! Kada se to desio za mene je to bilo poprilično fino iznenađenje”, izjavio je Maks Verstapen, a onda položio karte na sto.

“Rezultat koji smo postigli je  sigurno bolji nego što smo očekivali, jer je naš trkački tempo jači od kvalifikacionog. Kimija sam neko vreme mogao i da pratim, dok u isti mah iza mene nisam imao nikakv pritisak. Lepo je to videti, ali još uvek zaostajemo za Mercedesom i Ferarijem”, ocenio je sasvim realno domete ekipe Ditriha Matešica, Maks Verstapen.

Izvor: mozzartsport

Foto: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar