ЕП до 19: Омладинци Србије се опростили „нулом“, Нијемци одоше на ЕУРО!

Ни победа им не би значила ништа! Селекција Милана Обрадовића такмичење у квалификационој групи 2 завршила са четири освојена бода.

Фудбал 28.03.2017 | 19:10
ЕП до 19: Омладинци Србије се опростили „нулом“, Нијемци одоше на ЕУРО!
Омладинску репрезентацију Србије је само победа у последњем колу квалификација за Европско првенство у Грузији против Кипра држала у игри за пласман, али само у случају да је Немачка поражена од Словачке. Ништа се од тога није догодило. Изабраници Милана Обрадовића одиграли су без голова са Кипранима на стадион Ам Зомердам у Руселхајму, док су Немци у Франкфурту разнели Словачку (4:0) и са све три победе обезбедила пласман на велико такмичење.

Орлићи су били бољи ривал, створили су нешто више шанси од противника, али недовољно да би се тресла мрежа Михалиса Папастилинауа, па су обе селекције учешће у квалификационој групи 2 завршоиле са по четири освојена бода.

Србија је наступила у саставу: Илић, Радић, Благојевић, Динга, Нишић, Аџић, Рачић, Јовановић, Илић, Ламбулић, Златановић, док су се у другом полувремену на терену нашли још Терзић иМишковић, али ништа није дало конкретног резултата.

За Немце је два поготка постигао голгетер Борусије из Дортмунда Етјен Амењидо, а у стрелце су се уписали и Робин Хак, односно капитен Салих Озкан.

Европско првенство у Грузији игра се од 2. до 15. јула ове године.

Пласман на У19 ЕП су изборили још Холандија, Енглеска, Португал, Бугарска и Чешка. Чека се расплет у Групи 7.

Табела:
1. Немачка 3 3 0 0 8:1 6
2. Србија 3 1 1 1 1:2 3
3. Словачка 3 1 0 2 5:5 3
4. Кипар 3 0 1 2 1:7 1

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар