Убијени муж и жена, син ухапшен

У породичној кући у Чистој Великој недалеко од Водица јуче је пронађен мртав 45-годишњи припадник Специјалне јединице полиције из Сплита.

Из шибенско-книнске полицијске управе, како преноси Вечерњи лист, потврдили су да је убијен 45-годишњак. Полиција је на ширем подручју Чисте Велике пронашла и тијело његове супруге у возилу. Убиства нису почињена службеним пиштољем убијеног припадника специјалне полиције.   Након бијега ухапшен је син који се сумњичи за убиство.

Регион 27.03.2017 | 07:31
Убијени муж и жена, син ухапшен
У породичној кући у Чистој Великој недалеко од Водица око 11.15 сати пронађен је мртав 45-годишњи припадник Специјалне јединице полиције из Сплита.

Из шибенско-книнске полицијске управе потврдили су да је убијен 45-годишњак. Полиција је на ширем подручју Чисте Велике пронашла и тијело његове супруге у возилу. Убиства нису почињена службеним пиштољем убијеног припадника специјалне полиције.  Након бијега ухапшен је син који се сумњичи за убиство.



Полиција га је пресрела на цести код Трибуња. Био је у Мерцедесу којег је полиција тражила и хтио је побјећи, али није успио. Убијен је Марин Шуњерга и његова супруга Силва, а ухапшен је њихов син Тин Шуњерга.



Полиција је у суботу стајала испред куће полицајаца у Чистој Великој, мјештани су у шоку коментарисали трагедију док су њиховим селом патролирали полицајци дугим цијевима. Нешто прије 15 сати међу окупљенима се пронијела вијест да су “дуге цијеви” и на улицама Шибеника, у насељу Мандалини гдје живи дјевојка 19-годишњака.



Почело се нагађати како се ондје у кафићу скрива осумњичени и како га полиција тражи. Око 15.20 сати у смјеру полицијске управе прошло је неколико блиндираних полицијских возила. Истовремено је била окончана полицијска блокада у Мандалини и интервентна полиција пустила је становнике да уђу у насеље, претходно им прегледавши возила.

Нагађа се да је младић злочин починио још у суботу и да је навече изишао с друштвом ван, повјеривши се пријатељима како је “учинио нешто грозно”. Полиција је на интервенцију дошла након што их је назвао шогор 45-годишњака којему је било необично да му се ни сестра ни укућани не јављају на фиксни телефон.

Неслужбено се спомиње како је 19-годишњак евидентиран због проблема са наркотицима.

(независне)

Коментари / 0

Оставите коментар