Тренер Денвера: Знам српски, али не смијем да га причам!

Тренер Денвер Нагетса, Мајкл Малон, не само да је одушевљен играма Николе Јокића, већ је од њега почео да узима и часове српског.

Кошарка 26.03.2017 | 21:45
Тренер Денвера: Знам српски, али не смијем да га причам!
"Постоје одређене речи које знам на српском језику. Али, не могу да их кажем пред камерама јер ме је Јокић научио неким ружним речима (смех). Наравно, Никола је сјајан играч и уверен сам да цела Србија, а нарочито његов родни град Сомбор, прати његове наступе. Гледају га као неког свог, а он је већ почео да гради велико име у НБА лиги. Много га волимо! Али, воли га и цела Србија. Његови родитељи му пружају подршку, цела нација, такође, и то му много помаже да буде оно што он јесте, сјајан кошаркаш", истакао је Малон после одличне игре нашег репрезентативца у Индијанаполису, где је и сам имао занимљив наступ пред медијима.

Стратег Нагетса се нада да ће супарници што чешће слати по двојицу кошаркаша да чувају нашег младог аса:

"Када се тимови буду спремали за нас, сигурно ће посебну пажњу посветити припреми стратегије за Николу, јер нам је он јако важан, много ствари у нападу играмо преко њега. Морамо да га сачувамо од његових дефанзивних фаулова, али... Ако ривали буду хтели да га удвајају, мислим да онда имамо сјајну шансу! Просто, он веома воли да додаје лопту, а на нама је онда само да се добро позиционирамо и Никола ће нам већ својим додавањем створити одличну прилику за лак погодак", рекао је Малон.

Извор: блиц.рс

Коментари / 0

Оставите коментар