Trener Denvera: Znam srpski, ali ne smijem da ga pričam!

Trener Denver Nagetsa, Majkl Malon, ne samo da je oduševljen igrama Nikole Jokića, već je od njega počeo da uzima i časove srpskog.

Košarka 26.03.2017 | 21:45
Trener Denvera: Znam srpski, ali ne smijem da ga pričam!
"Postoje određene reči koje znam na srpskom jeziku. Ali, ne mogu da ih kažem pred kamerama jer me je Jokić naučio nekim ružnim rečima (smeh). Naravno, Nikola je sjajan igrač i uveren sam da cela Srbija, a naročito njegov rodni grad Sombor, prati njegove nastupe. Gledaju ga kao nekog svog, a on je već počeo da gradi veliko ime u NBA ligi. Mnogo ga volimo! Ali, voli ga i cela Srbija. Njegovi roditelji mu pružaju podršku, cela nacija, takođe, i to mu mnogo pomaže da bude ono što on jeste, sjajan košarkaš", istakao je Malon posle odlične igre našeg reprezentativca u Indijanapolisu, gde je i sam imao zanimljiv nastup pred medijima.

Strateg Nagetsa se nada da će suparnici što češće slati po dvojicu košarkaša da čuvaju našeg mladog asa:

"Kada se timovi budu spremali za nas, sigurno će posebnu pažnju posvetiti pripremi strategije za Nikolu, jer nam je on jako važan, mnogo stvari u napadu igramo preko njega. Moramo da ga sačuvamo od njegovih defanzivnih faulova, ali... Ako rivali budu hteli da ga udvajaju, mislim da onda imamo sjajnu šansu! Prosto, on veoma voli da dodaje loptu, a na nama je onda samo da se dobro pozicioniramo i Nikola će nam već svojim dodavanjem stvoriti odličnu priliku za lak pogodak", rekao je Malon.

Izvor: blic.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar