Видео: Ово слободно бацање српског кошаркаша залудело је и НБА легенде!

Када доспете у једну од најгледанијих НБА емисија, онда сте урадили нешто што се не виђа често. А када ваш потез у тој емисији назову револуцијом, онда заслужујете посебну пажњу.

Кошарка 27.03.2017 | 10:15
Видео: Ово слободно бацање српског кошаркаша залудело је и НБА легенде!
Пред вама је необични снимак једног слободног бацања. На линији се нашао кошаркаш мађарског Јасберењија, Андрија Бојић, 23-годишњак који је играо за нашу јуниорску (2011/2012) и младу репрезентацију (2012/2103).

Пред сам крај гостовања Залакерамији, која је на крају тријумфовала са убедљивих 119:75, Бојић је решио да направи "револуцију" - тако што је направио двокорак и закуцао. Чак се и радовао, иако је тај погодак, наравно, одмах поништен, пошто бацања треба да су бацања, а не закуцавања.

Шта је ово требало момку који игра за 12-пласирани тим, а који је доживео резултатску лекцију од пете екипе са табеле мађерског шампионата? Неки кажу да је разлог томе чињеница да је у тренутку када се нашао на линији пенала његов тим већ губио убедљиво, те да је три минута пре краја имао учинак 4/12 када су у питању слободна бацања. Зато је решио да се нашали, а његов потез је потом завршио у емисији коју води Шекил О'Нил, "Схаqтин' а Фоол", управо уз коментар "Измислио је ново правило".



Извор: блиц.рс

Коментари / 0

Оставите коментар