Video: Ovo slobodno bacanje srpskog košarkaša zaludelo je i NBA legende!

Kada dospete u jednu od najgledanijih NBA emisija, onda ste uradili nešto što se ne viđa često. A kada vaš potez u toj emisiji nazovu revolucijom, onda zaslužujete posebnu pažnju.

Košarka 27.03.2017 | 10:15
Video: Ovo slobodno bacanje srpskog košarkaša zaludelo je i NBA legende!
Pred vama je neobični snimak jednog slobodnog bacanja. Na liniji se našao košarkaš mađarskog Jasberenjija, Andrija Bojić, 23-godišnjak koji je igrao za našu juniorsku (2011/2012) i mladu reprezentaciju (2012/2103).

Pred sam kraj gostovanja Zalakeramiji, koja je na kraju trijumfovala sa ubedljivih 119:75, Bojić je rešio da napravi "revoluciju" - tako što je napravio dvokorak i zakucao. Čak se i radovao, iako je taj pogodak, naravno, odmah poništen, pošto bacanja treba da su bacanja, a ne zakucavanja.

Šta je ovo trebalo momku koji igra za 12-plasirani tim, a koji je doživeo rezultatsku lekciju od pete ekipe sa tabele mađerskog šampionata? Neki kažu da je razlog tome činjenica da je u trenutku kada se našao na liniji penala njegov tim već gubio ubedljivo, te da je tri minuta pre kraja imao učinak 4/12 kada su u pitanju slobodna bacanja. Zato je rešio da se našali, a njegov potez je potom završio u emisiji koju vodi Šekil O'Nil, "Shaqtin' a Fool", upravo uz komentar "Izmislio je novo pravilo".



Izvor: blic.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar