Видео - Бол наљутио Леброна: Не спомињи ми породицу!

Лавар Бол је претходних дана изнервирао сваког правог љубитеља кошарке, а сада је успео да озбиљно наљути и Леброна Џејмса.

Кошарка 27.03.2017 | 09:45
Видео - Бол наљутио Леброна: Не спомињи ми породицу!
Отац Лонца, будућег првог пика на драфту и звезда колеџа УЦЛА, као и млађих Лианђела и Ламела, најпре је рекао да је његов најстарији син бољи играч од плеја Голдент Стејт Вориорса и двоструког МВП Стефена Карија, да би недуго затим тврдио да би без проблема победио највећег играча икада Мајкла Џордана у игри један на један.

Сада је, све на страну, чини се претерао, а најбољи играч данашњице имао је оштар одговор.

"Не стављај имена моје деце у уста, не стављај моју породицу у уста. Ово ти говорим као отац оцу. Сада имамо проблем", бесан је био Џејмс.

Лавар је недавно, гостујући у подкасту 'Ин тхе Зоне', рекао да његови синови имају више шанси да успеју у НБА лиги од Лебронових јер они не морају да се 'боре' са величином сопственог оца на том путу.



"Свим 'чудовиштима' у НБА лиги очеви нису били ни приближно добри. Било је добрих, али, примера ради, отац Стефа Карија није био ни ол-стар играч. Умео је да шутира, али није био 'леден' као Стеф. С друге стране, отац Кобија Брајанта није био ништа од тога, зато је он 'монструм'", рекао је Лавар и наставио:

"Онда, имате Леброна.чијој ће деци то бити веома тешко јер ће им сви говорити – 'Морате да будете као ваш отац'. То ће се временом претворити у њихово размишљање, типа – 'Зашто морамо да будемо као он? Зашто не можемо да будемо ми?'. Наравно, то ће довести до тога да сумњају у сами себе,док ће људи говорити да су превише 'мекани' и да нису довољно добри".

У међувремену, 'Краљеви' наследници полако напредују на паркетима широм Сједињених Америчких Држава, и већ од првог дана изложени су огромној медијској пажњи.

Најстарији, Леброн јуниор, или Брони, већ са 12 година има понуде Дјука и Кентакија, пошто већ у овом узрасту показује невероватне кошаркашке способности, а ни деветогодишњи Брус не заостаје превише.



Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар