Video - Bol naljutio Lebrona: Ne spominji mi porodicu!

Lavar Bol je prethodnih dana iznervirao svakog pravog ljubitelja košarke, a sada je uspeo da ozbiljno naljuti i Lebrona Džejmsa.

Košarka 27.03.2017 | 09:45
Video - Bol naljutio Lebrona: Ne spominji mi porodicu!
Otac Lonca, budućeg prvog pika na draftu i zvezda koledža UCLA, kao i mlađih Lianđela i Lamela, najpre je rekao da je njegov najstariji sin bolji igrač od pleja Goldent Stejt Voriorsa i dvostrukog MVP Stefena Karija, da bi nedugo zatim tvrdio da bi bez problema pobedio najvećeg igrača ikada Majkla Džordana u igri jedan na jedan.

Sada je, sve na stranu, čini se preterao, a najbolji igrač današnjice imao je oštar odgovor.

"Ne stavljaj imena moje dece u usta, ne stavljaj moju porodicu u usta. Ovo ti govorim kao otac ocu. Sada imamo problem", besan je bio Džejms.

Lavar je nedavno, gostujući u podkastu 'In the Zone', rekao da njegovi sinovi imaju više šansi da uspeju u NBA ligi od Lebronovih jer oni ne moraju da se 'bore' sa veličinom sopstvenog oca na tom putu.



"Svim 'čudovištima' u NBA ligi očevi nisu bili ni približno dobri. Bilo je dobrih, ali, primera radi, otac Stefa Karija nije bio ni ol-star igrač. Umeo je da šutira, ali nije bio 'leden' kao Stef. S druge strane, otac Kobija Brajanta nije bio ništa od toga, zato je on 'monstrum'", rekao je Lavar i nastavio:

"Onda, imate Lebrona.čijoj će deci to biti veoma teško jer će im svi govoriti – 'Morate da budete kao vaš otac'. To će se vremenom pretvoriti u njihovo razmišljanje, tipa – 'Zašto moramo da budemo kao on? Zašto ne možemo da budemo mi?'. Naravno, to će dovesti do toga da sumnjaju u sami sebe,dok će ljudi govoriti da su previše 'mekani' i da nisu dovoljno dobri".

U međuvremenu, 'Kraljevi' naslednici polako napreduju na parketima širom Sjedinjenih Američkih Država, i već od prvog dana izloženi su ogromnoj medijskoj pažnji.

Najstariji, Lebron junior, ili Broni, već sa 12 godina ima ponude Djuka i Kentakija, pošto već u ovom uzrastu pokazuje neverovatne košarkaške sposobnosti, a ni devetogodišnji Brus ne zaostaje previše.



Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar