Гоца због Раше иде код психијатра

Гоца Тржан, пјевачица и најстрожа чланица жирија „Пинкових звездица”, редовно иде код психијатра како би спасла брак са музичарем Рашом Новаковићем!

Забава 20.03.2017 | 23:08
Гоца због Раше иде код психијатра
Како „Ало!” сазнаје, енергична пјевачица одлучила је да потражи помоћ стручног лица како би превазишла кризу и спријечила развод.

Према ријечима нашег извора блиског пјевачици, она се нашла у безизлазној ситуацији када је ријеч о њеном односу са супругом и једино рјешење су биле сеансе.

- Гоца је самосвјесна жена, која се не стиди да уколико не може да ријеши проблем, помоћ потражи од стручних људи. Она и са Рашом има такав однос и о свему разговарају, али понекад не дођу до рјешења. Има изузетно широка схватања, тако да му је опростила превару, али је то очигледно утицало на њихов однос. Како су у последње вријеме њихове размирице због ситница све чешће, Гоца је одлучила да разговара са психијатром - открива наш извор.

- Гоци је веома стало да њихов однос буде квалитетан и добар. Ни Раша није ништа мање заљубљен, али је он млад и не схвата озбиљно њихове свађе. Гоца је емотивна, па је много тога повриједи, у осталом, много ради и нема времена да разбија главу и врти се укруг због истог проблема. Чак је и Раша са њом отишао неколико пута на сеансу како би са терапеутом разговарали о проблемима које имају - објашњава наш извор.

Према његовим ријечима, Гоци и Раши су много помогли одласци код психијатра, који им је дао неколико добрих савјета, нарочито зато што више не раде заједно, па се ријетко виђају. Захваљујући психијатру, они су пребродили кризу и спријечили крах брака.

- Гоца нема проблем с тим што је Раша млађи од ње јер је она и пре тога била у браку са млађим Иваном Маринковићем, али су сада рјеђе заједно јер он има свој бенд. То је кључни камен спотицања у њиховом односу - каже Гоцин близак пријатељ.

Како бисмо провјерили ове наводе, позвали смо Гоцу, која није жељела да детаљно говори о разговорима с психијатром, али нам је признала да је терапија њена сламка спаса.

- Немам проблем да признам да идем код психијатра и то треба да ради свако ко има неку дилему. Стручна лица постоје да би нас упознала са нама самима и довела до рјешења. Било да имам пословни или љубавни проблем, одлазак код психијатра сматрам добрим кораком ка рјешавању. Мој посао је такав да је много тога у мом животу томе подређено - каже Гоца за “Ало!”.

(Ало)

Коментари / 0

Оставите коментар