Комисија наставља са радом

Министар иностраних послова БиХ Игор Црнадак изјавио је да комисија која испитује случај отварања писма које је из Међународног суда правде у Хагу упућено предсједавајућем Предсједништва БиХ Младену Иванићу наставља са радом.

Босна и Херцеговина 20.03.2017 | 11:29
Комисија наставља са радом
Црнадак је раније рекао да комисија не може брзо да заврши посао јер мора да обави разговоре у Хагу и у БиХ, те да ће то потрајати.

Међународни суд у Хагу упутио је члановима Предсједништва БиХ писмо поводом захтјева за ревизију пресуде БиХ против Србије, али је писмо адресирано на Иванића било отворено, за разлику од писама упућених хрватском и бошњачком члану Предсједништва БиХ Драгану Човићу и Бакиру Изетбеговићу.

(Срна)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

хммммм

20.03.2017 10:57

Нема ништа од тога,пиши пропало...три дана прице и крај....Путуј ти Црнадак,кад ти је Бог дао,Мектиц ће то да открије као и све до сад ..Па онда конференција за новинаре/циркус/који траје сат времена ...Разултат ??Нула..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лија

20.03.2017 11:57

Провјерено ефикасан начин да се нешто не заврши је формирање комисије, која ће свој рад развући до Св. Николе и мало даље. И кад вријеме прегази догађај, медији престану о томе писати, све буде завршено резултатом нула.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Брат

20.03.2017 13:25

Обицно појио вук магарца