Komisija nastavlja sa radom

Ministar inostranih poslova BiH Igor Crnadak izjavio je da komisija koja ispituje slučaj otvaranja pisma koje je iz Međunarodnog suda pravde u Hagu upućeno predsjedavajućem Predsjedništva BiH Mladenu Ivaniću nastavlja sa radom.

Bosna i Hercegovina 20.03.2017 | 11:29
Komisija nastavlja sa radom
Crnadak je ranije rekao da komisija ne može brzo da završi posao jer mora da obavi razgovore u Hagu i u BiH, te da će to potrajati.

Međunarodni sud u Hagu uputio je članovima Predsjedništva BiH pismo povodom zahtjeva za reviziju presude BiH protiv Srbije, ali je pismo adresirano na Ivanića bilo otvoreno, za razliku od pisama upućenih hrvatskom i bošnjačkom članu Predsjedništva BiH Draganu Čoviću i Bakiru Izetbegoviću.

(Srna)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

hmmmmm

20.03.2017 10:57

Nema ništa od toga,piši propalo...tri dana price i kraj....Putuj ti Crnadak,kad ti je Bog dao,Mektic će to da otkrije kao i sve do sad ..Pa onda konferencija za novinare/cirkus/koji traje sat vremena ...Razultat ??Nula..

ODGOVORITE
Name

Лија

20.03.2017 11:57

Провјерено ефикасан начин да се нешто не заврши је формирање комисије, која ће свој рад развући до Св. Николе и мало даље. И кад вријеме прегази догађај, медији престану о томе писати, све буде завршено резултатом нула.

ODGOVORITE
Name

Brat

20.03.2017 13:25

Obicno pojio vuk magarca