Да ли се тако опходи према шампиону?

Два меча за 18 сати - Ноле без коментара! Штета. . . Није Новак Ђоковић успео да се на време опорави од меча са Дел Потром. Србин је стао у осмини финала Индијан Велса после пораза од Ника Кирјоса 4:6, 6:7 (3:7). Наш ас је за само 18 сати одиграо два меча, али. . .

Тенис 16.03.2017 | 15:45
Да ли се тако опходи према шампиону?
Одлуку организатора није желео да коментарише, како ни после победе над Аргентинцем, тако ни након пораза од Аустралијанца. И овога пута остао је суздржан.

- Низ у Индијан Велсу је био невероватан, поносан сам на то. Морао је једном да се прекине. Ник је, као и у Акапулку, сервирао веома добро, док ја нисам одговорио на прави начин на његов сервис и мислим да је то пресудило. Није много грешио, нападао је и другим сервисом. Нисам имао среће са жребом на старту сезоне, али нећу тражити изговоре - рекао је Ђоковић после меча.

Времена за одмор нема много, Новак и на следећем турниру у Мајамију брани титулу...

- Тешко је позиционирати се на његове сервисе и тешко их је прочитати, некада сервира и преко 225 километара на сат по 'Т линији', а онда погоди сервис по ширини. Једноставно, често мења ритам и тешко је прилагодити се. Када је тако, онда је у мојим гемовима био већи притисак, а ја сам попустио у првом гему на мечу, па је ритам целог дуела одмах био на његовој страни -објаснио је Ђоковић.

Извор: Бета/Тањуг

Коментари / 0

Оставите коментар