Da li se tako ophodi prema šampionu?

Dva meča za 18 sati - Nole bez komentara! Šteta. . . Nije Novak Đoković uspeo da se na vreme oporavi od meča sa Del Potrom. Srbin je stao u osmini finala Indijan Velsa posle poraza od Nika Kirjosa 4:6, 6:7 (3:7). Naš as je za samo 18 sati odigrao dva meča, ali. . .

Tenis 16.03.2017 | 15:45
Da li se tako ophodi prema šampionu?
Odluku organizatora nije želeo da komentariše, kako ni posle pobede nad Argentincem, tako ni nakon poraza od Australijanca. I ovoga puta ostao je suzdržan.

- Niz u Indijan Velsu je bio neverovatan, ponosan sam na to. Morao je jednom da se prekine. Nik je, kao i u Akapulku, servirao veoma dobro, dok ja nisam odgovorio na pravi način na njegov servis i mislim da je to presudilo. Nije mnogo grešio, napadao je i drugim servisom. Nisam imao sreće sa žrebom na startu sezone, ali neću tražiti izgovore - rekao je Đoković posle meča.

Vremena za odmor nema mnogo, Novak i na sledećem turniru u Majamiju brani titulu...

- Teško je pozicionirati se na njegove servise i teško ih je pročitati, nekada servira i preko 225 kilometara na sat po 'T liniji', a onda pogodi servis po širini. Jednostavno, često menja ritam i teško je prilagoditi se. Kada je tako, onda je u mojim gemovima bio veći pritisak, a ja sam popustio u prvom gemu na meču, pa je ritam celog duela odmah bio na njegovoj strani -objasnio je Đoković.

Izvor: Beta/Tanjug

Komentari / 0

Ostavite komentar