За кога ће Ранијери навијати у четвртиналу ЛШ?!

Четири опције и четири приче које су нису завршиле срећно. . .  Судбина се поиграла са италијанским тренером!

Фудбал 16.03.2017 | 14:00
За кога ће Ранијери навијати у четвртиналу ЛШ?!
Клаудио Ранијери ће бити на мукама за кога да навија у четвртфиналу Лиге шампиона. Италијански тренер има четири разлога да изабере.

Наиме, од осам четвртфиналиста Лиге шампиона, чак половину је током каријере тернирао управо Ранијери. Италијан је крајем прошлог века тренирао Атлетико из Мадрида са којим није учествовао у Лиги шампиона. Потом је 2004. довео Челси до полуфинала Лиге шампиона где је заустављен од Монака и то га је коштало посла који је касније добио Жозе Мурињо.

Ранијеријев пут са Мурињом се потом укрстио у Италији када је био тренер Јувентуса, а Португалац водио Интер. Италијан је са Јувентусом стигао до осмине финала Лиге шампиона где га ја зауставио бивши клуб Челси.

Потом је радио у Монаку који га је раније спречио на путу ка највећем успеху у каријери. Довео је Кнежеве из Лиге 2 у Лигу 1, обезбедио им пласман у Лигу шампиона и није добио нови уговор.

Оно највеће у каријери му је тек следило. Са Лестером је направио чудо и донео му снезационалну титулу првака Енглеске. Обезбедио му је пласман у осмину финала Лиге шампиона пре него што је добио отказ.

Сваки од четири бивша клуба се у неку руку лоше понео према њему на крају. За кога ли ће Клаудио навијати? 

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар