Za koga će Ranijeri navijati u četvrtinalu LŠ?!

Četiri opcije i četiri priče koje su nisu završile srećno. . .  Sudbina se poigrala sa italijanskim trenerom!

Fudbal 16.03.2017 | 14:00
Za koga će Ranijeri navijati u četvrtinalu LŠ?!
Klaudio Ranijeri će biti na mukama za koga da navija u četvrtfinalu Lige šampiona. Italijanski trener ima četiri razloga da izabere.

Naime, od osam četvrtfinalista Lige šampiona, čak polovinu je tokom karijere ternirao upravo Ranijeri. Italijan je krajem prošlog veka trenirao Atletiko iz Madrida sa kojim nije učestvovao u Ligi šampiona. Potom je 2004. doveo Čelsi do polufinala Lige šampiona gde je zaustavljen od Monaka i to ga je koštalo posla koji je kasnije dobio Žoze Murinjo.

Ranijerijev put sa Murinjom se potom ukrstio u Italiji kada je bio trener Juventusa, a Portugalac vodio Inter. Italijan je sa Juventusom stigao do osmine finala Lige šampiona gde ga ja zaustavio bivši klub Čelsi.

Potom je radio u Monaku koji ga je ranije sprečio na putu ka najvećem uspehu u karijeri. Doveo je Kneževe iz Lige 2 u Ligu 1, obezbedio im plasman u Ligu šampiona i nije dobio novi ugovor.

Ono najveće u karijeri mu je tek sledilo. Sa Lesterom je napravio čudo i doneo mu snezacionalnu titulu prvaka Engleske. Obezbedio mu je plasman u osminu finala Lige šampiona pre nego što je dobio otkaz.

Svaki od četiri bivša kluba se u neku ruku loše poneo prema njemu na kraju. Za koga li će Klaudio navijati? 

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action images

Komentari / 0

Ostavite komentar