Чола пао на чари једне пастирице

Легендарни поп певач Здравко Чолић пао је на чари једне пастирице.

Забава 15.03.2017 | 10:49
Чола пао на чари једне пастирице
На његову кућну адресу у Сарајеву на почетку каријере дневно му је стизало више од 500 писама обожаватељки, а писма су му стизала и у Ваљево, где је служио војни рок, а у јавности се појавила његова исповест у којој је открио све о свом првом сексуалном искуству.

– Први секс доживео сам с једном пастирицом на ливади. Нисам ја џабе Босанац! Около је био неки камењар, у близини река, чиста идила. Тим сеоским девојкама које су чувале овце, као дете из града, био сам им јако симпатичан. Мени је и пре тога сексуалност висила у ваздуху. У околини Мостара постоји место Потоци где су ме више пута "напале" старије девојке. Једна од њих, с великим грудима и малом задњицом ми се баш свидела. То је било нешто стварно дивно и незаборавно, али није дошло до контакта, не знам због чега, да л изато што сам отишао два дана раније, па није успела да ме обради како ваља или је нешто друго било у питању, али ту се ништа није десило. Морао сам да причекам чобанску варијанту која је за мене пуно нормалнија и узбудљивија као и пастирски рок - рекао је Чола за медије.

(Ало)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Алан Форд

15.03.2017 11:21

Смраду један ако се декларишеш као босанас требао си да останеш у Сарајеву а не да нагулиш у Београд. Врати се у смрдљиво Сарајево и једи ћевапе код Мркве.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Збунио Се

15.03.2017 21:50

Хтио је реци Херцеговац,јер он и јесте Херцеговац.

Name

Марина

16.03.2017 06:32

Зар мора политика у сваку пору зивота? Једног умјетника не занима ни Сарајево ни Бања Лука. Његова исповијест је ствар његове добре воље. Хвала Цола за ове Твоје зацкољице..

Name

змај

15.03.2017 22:28

Сви смо ми Босанци и Херцеговци,моземо прицати али ако зивимо у Босни.

ОДГОВОРИТЕ