Čola pao na čari jedne pastirice

Legendarni pop pevač Zdravko Čolić pao je na čari jedne pastirice.

Zabava 15.03.2017 | 10:49
Čola pao na čari jedne pastirice
Na njegovu kućnu adresu u Sarajevu na početku karijere dnevno mu je stizalo više od 500 pisama obožavateljki, a pisma su mu stizala i u Valjevo, gde je služio vojni rok, a u javnosti se pojavila njegova ispovest u kojoj je otkrio sve o svom prvom seksualnom iskustvu.

– Prvi seks doživeo sam s jednom pastiricom na livadi. Nisam ja džabe Bosanac! Okolo je bio neki kamenjar, u blizini reka, čista idila. Tim seoskim devojkama koje su čuvale ovce, kao dete iz grada, bio sam im jako simpatičan. Meni je i pre toga seksualnost visila u vazduhu. U okolini Mostara postoji mesto Potoci gde su me više puta "napale" starije devojke. Jedna od njih, s velikim grudima i malom zadnjicom mi se baš svidela. To je bilo nešto stvarno divno i nezaboravno, ali nije došlo do kontakta, ne znam zbog čega, da l izato što sam otišao dva dana ranije, pa nije uspela da me obradi kako valja ili je nešto drugo bilo u pitanju, ali tu se ništa nije desilo. Morao sam da pričekam čobansku varijantu koja je za mene puno normalnija i uzbudljivija kao i pastirski rok - rekao je Čola za medije.

(Alo)

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Alan Ford

15.03.2017 12:21

Smradu jedan ako se deklarišeš kao bosanas trebao si da ostaneš u Sarajevu a ne da naguliš u Beograd. Vrati se u smrdljivo Sarajevo i jedi ćevape kod Mrkve.

ODGOVORITE
Name

Zbunio Se

15.03.2017 22:50

Htio je reci Hercegovac,jer on i jeste Hercegovac.

Name

Marina

16.03.2017 07:32

Zar mora politika u svaku poru zivota? Jednog umjetnika ne zanima ni Sarajevo ni Banja Luka. Njegova ispovijest je stvar njegove dobre volje. Hvala Cola za ove Tvoje zackoljice..

Name

zmaj

15.03.2017 23:28

Svi smo mi Bosanci i Hercegovci,mozemo pricati ali ako zivimo u Bosni.

ODGOVORITE