Модни детаљ уз који и војвоткиња заблиста

Правила облачења која важе за чланове британске краљевске породице прилично су строга, али једно од њих је принцеза Кејт прихватила са одушевљењем. Реч је о класичним бисерним минђушама уз које војвоткиња сваки пут заблиста.

Мода и љепота 15.03.2017 | 09:23
Модни детаљ уз који и војвоткиња заблиста
Откако је ушла у краљевску породицу, супруга принца Вилијама окренула се класичном одевању, а од једног модног детаља не одустаје без обзира на степен формалности прилике.

Прецизније реч је о пару детаља, јер накит за уши често иде у пару, макар је то случај са разним бисерним минђушама које војвоткиња бира.

Принцеза Кејт је снимљена на готово свим врстама догађаја са таквим накитом – од вртних забава, преко посета другим земљама, до добротворних пријема, па чак и током представљања ћерке.

Стручњаци као разлоге што се Кејт не одваја од бисерних наушница наводе квалитет и чињеницу да су бисери синоним за чистоћу и невиност. Жене бисере радо бирају јер су елегантни и класични.


Медији не пропуштају прилику да примете и да је Кејт неке навике када је ношење накита у питању преузела од покојне принцезе Дајане, али и краљице Елизабете.

Наушнице које војвоткиња од Кембриџа најчешће носи нису скупе. Има изузетака, али, према проценама стручњака, принцеза често носи бисерне минђуше чија цена не прелази 60 фунти (70 евра).

РТС
фото:интернет

Коментари / 0

Оставите коментар