Modni detalj uz koji i vojvotkinja zablista

Pravila oblačenja koja važe za članove britanske kraljevske porodice prilično su stroga, ali jedno od njih je princeza Kejt prihvatila sa oduševljenjem. Reč je o klasičnim bisernim minđušama uz koje vojvotkinja svaki put zablista.

Moda i ljepota 15.03.2017 | 09:23
Modni detalj uz koji i vojvotkinja zablista
Otkako je ušla u kraljevsku porodicu, supruga princa Vilijama okrenula se klasičnom odevanju, a od jednog modnog detalja ne odustaje bez obzira na stepen formalnosti prilike.

Preciznije reč je o paru detalja, jer nakit za uši često ide u paru, makar je to slučaj sa raznim bisernim minđušama koje vojvotkinja bira.

Princeza Kejt je snimljena na gotovo svim vrstama događaja sa takvim nakitom – od vrtnih zabava, preko poseta drugim zemljama, do dobrotvornih prijema, pa čak i tokom predstavljanja ćerke.

Stručnjaci kao razloge što se Kejt ne odvaja od bisernih naušnica navode kvalitet i činjenicu da su biseri sinonim za čistoću i nevinost. Žene bisere rado biraju jer su elegantni i klasični.


Mediji ne propuštaju priliku da primete i da je Kejt neke navike kada je nošenje nakita u pitanju preuzela od pokojne princeze Dajane, ali i kraljice Elizabete.

Naušnice koje vojvotkinja od Kembridža najčešće nosi nisu skupe. Ima izuzetaka, ali, prema procenama stručnjaka, princeza često nosi biserne minđuše čija cena ne prelazi 60 funti (70 evra).

RTS
foto:internet

Komentari / 0

Ostavite komentar