Сања и Андреа се вратиле у репрезентацију Србије!

Сања Дамњановић и Андреа Лекић после две године паузе вратиле су се у национални тим.

Остали спортови 15.03.2017 | 18:50
Сања и Андреа се вратиле у репрезентацију Србије!
Позив за пријатељске утакмице против Македоније добила је дебитанткиња Јована Милојевић из пољског Заглебја.

Дамњановић је, заједно са Лекић, Катарином Томашевић и Драганом Цвијић, одбијала да игра за репрезентацију док је на клупи репрезентације био Саша Бошковић.

После тога његова наследница Драгана Ђурић није хтела да их врати у тим, али је, у међувремену, обавестила Савез да одлази због приватних обавеза.

Позив је добило 14 рукометашица, на коме нема Лекићеве због повреде, а и из истих разлога отпале су и Марија Петровић и Катарина Крпеж Шлезак.

"Девојке су орне за рад. Радимо на одбрамбеним задацима у одбрамбеним формацијама 6-0 и 5-1, све то ћемо спровести у дело на мечевима против Македонки", рекао је тренер репрезентације и координатор млађих репрезентативних селекција Живојин Максић, који ће ове недеље бити задужен за А селекцију.

На списку су: гомани Нина Колунџић и Марија Чолић, лева крила Сања Радосављевић и Тимеа Милошевић, десна крило ЖЖељка Николић, пивотмени Слађана Поп Лазић и Јована Милојевић, леви бекови Јована Стоиљковић, Марија Обрадовић, средњи бек Тамара Георгијев и десни бекови Анђела Јањушевић, Јелена Лавко и Марина Дмитровић.

Рукометашице Србије и Македоније одиграће две пријатељске утакмице у Скопљу завтвореног типа, у петак од 19.30 и суботу од 12.30, које ће послужити као тест пред бараж са Италијом за Светско првенство у Немачкој.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар