Sanja i Andrea se vratile u reprezentaciju Srbije!

Sanja Damnjanović i Andrea Lekić posle dve godine pauze vratile su se u nacionalni tim.

Ostali sportovi 15.03.2017 | 18:50
Sanja i Andrea se vratile u reprezentaciju Srbije!
Poziv za prijateljske utakmice protiv Makedonije dobila je debitantkinja Jovana Milojević iz poljskog Zaglebja.

Damnjanović je, zajedno sa Lekić, Katarinom Tomašević i Draganom Cvijić, odbijala da igra za reprezentaciju dok je na klupi reprezentacije bio Saša Bošković.

Posle toga njegova naslednica Dragana Đurić nije htela da ih vrati u tim, ali je, u međuvremenu, obavestila Savez da odlazi zbog privatnih obaveza.

Poziv je dobilo 14 rukometašica, na kome nema Lekićeve zbog povrede, a i iz istih razloga otpale su i Marija Petrović i Katarina Krpež Šlezak.

"Devojke su orne za rad. Radimo na odbrambenim zadacima u odbrambenim formacijama 6-0 i 5-1, sve to ćemo sprovesti u delo na mečevima protiv Makedonki", rekao je trener reprezentacije i koordinator mlađih reprezentativnih selekcija Živojin Maksić, koji će ove nedelje biti zadužen za A selekciju.

Na spisku su: gomani Nina Kolundžić i Marija Čolić, leva krila Sanja Radosavljević i Timea Milošević, desna krilo ŽŽeljka Nikolić, pivotmeni Slađana Pop Lazić i Jovana Milojević, levi bekovi Jovana Stoiljković, Marija Obradović, srednji bek Tamara Georgijev i desni bekovi Anđela Janjušević, Jelena Lavko i Marina Dmitrović.

Rukometašice Srbije i Makedonije odigraće dve prijateljske utakmice u Skoplju zavtvorenog tipa, u petak od 19.30 i subotu od 12.30, koje će poslužiti kao test pred baraž sa Italijom za Svetsko prvenstvo u Nemačkoj.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar