Ф1: Истрага тапка у мјесту...!

Хонда драматично кашље на стази, а зуји у лабораторији?! Стручњаци јапанског произвођача мотора сатерани уза зид кажу да су са Меклареновом погонском јединицом нису имали проблема у матичној фабрици.

Остали спортови 18.03.2017 | 16:15
Ф1: Истрага тапка у мјесту...!
Главнокомандујући стручњак Хондиног спортског одељења Јасуке Хасегава се ограђује од инкриминишућих резултата Мекларена. Он каже да су нову погонску јединицу задесили проблеми који се нису појављивали у лабораторији.

“Видимо да је проблем у вибрацијама које стварају компликације на електричном систему. Још не можемо да нађмо тачан узрок зашто се ово дешава. Такве кварове нисмо имали током тестирања у лабораторији. Током последња два дана теста покушавали смо да идентификујемо узрок проблема. Тачније истрага треба да покаже због чега мотор губи на снази”, рекао је Хасегава на ког су се попут лавине обрушила јавност, али и најближи сарадници из Мекларен Хонде.

“Током тестова, тим је мењао неколико електронских склопова, али проблем се и даље јављао у несмањеном обиму. Покушавали смо тако да смањимо вибрације”, правда се Хасегава који дефинитивно нема идеју одакле мика долази и шта да ради како би оправдао свој рад и задовољио незадовољну екипу из Вокинга.

Извор: моззартспорт

Фото: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар