Коман ''запалио'' Европу!

Ко на шта има право и ко ће узети силне милионе Челсију или Ситију? Ево је још једна потенцијална трансфер сага предстојећег лета. . .

Фудбал 17.03.2017 | 13:00
Коман ''запалио'' Европу!
Француски Телефут активирао је бомбу данас па се ућутао! Познати портал јавио је како су Челси и Манчестер Сити за примарну мету наредног лета одредили истог играча - Кингслија Комана, чак су поменули и одређене цифре, а онда када је читава Европа почела да бруји о томе, Фрацузи нису били ту да појасне евентуалну ситуацију до које би могло да дође.

Наиме, Коман је тренутно на позајмици у Бајерну из Јувентуса и немачки клуб до краја априла има опцију да откупи његов уговор за свега 21.000.000 евра. Е сад, шта ће бити уколико баварски великан одлучи да активира постојећу клаузулу - што је Карл Хајнц Румениге и најавио - односно да ли Коман зарад боље плате на Острву може да одбије да пређе у Минхен?

Остало је, дакле, много отворених питања на које Телефут није дао одговор, па сада многи на различите начине тумаче оно до чега би могло да дође. Поједини извори наводе да се француски интернационалац не пита апсолутно ништа и да уколико Бајерн одлучи да га откупи ту "помоћи нема", док други пишу како Коман лично бира где ће наставити каријеру и то, највероватније на основу личних услова. Чекајући да се огласи неко од званичника два клуба (Јувентуса или Бајерна) за сада нам остаје само да нагађамо да ли сада Стара дама треба да навија да се млади крилни нападач одлучи за Енглезе, јер ће тако добити много веће обештећење од клаузулом пројектованих 21.000.000 евра, или ће заправо од целе приче профитирати немачки клуб, који би одмах после куповине могао да озбиљно заради на Коману.       

Јер ако је веровати Телефуту и Челси и Манчестер Сити већ су припремили понуде. За Јуве или Бајерн, то нам остаје да видимо... У сваком случају, Плавци су наводно спремни да заКингслија Комана издвоје невероватних 60.000.000 евра, док су Грађани нешто скромнији - они ће понудити 50.000.000. 

Цифре од којих се врти у глави сваком ко је има, посебно јер се ради о момку који што због повреда, што због година - тек му је 20 - у професионалном фудбалу једва да има педесетак утакмица... 

Извор: моззартспорт

фото: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар