Мејведер прекинуо пензију и поручио Мекгрегору...

Уморан сам од твог плакања, хајде у ринг! Амерички боксер Флојд Мејведер саопштио је да се "и званично вратио из пензије" како би се у јуну борио против Ирца Конора Мекгрегора, звезде мешовитих борилачких вештина (ММА).

Остали спортови 14.03.2017 | 18:45
Мејведер прекинуо пензију и поручио Мекгрегору...
Како су пренели британски медији, Мејведер је рекао шампиону лаке категорије УФЦ Мекгрегору да престане да "плаче" због новца и да потпише уговор са шефовима из УФЦ, како би могли да се боре у јуну.

Мејведер је шампион пет тежинских боксерских категорија, а каријеру је завршио 2015. године.

"Када сам се борио против Артура Гатија на његовом терену, он је био А а ја Б страна. Победио сам га и нисам плакао и нисам се жалио. Оскар де ла Хоја је био А, а ја сам био Б страна. Нисам плакао, нисам се жалио. Победио сам га и постао А страна. Сада, Коноре Мегрегор, вратио сам се из пензије само да бих се борио са тобом. Не желим да слушам више изговоре око новца", навео је Мејведер.

Американац тражи борбу већ овог лета:

"Потпиши папире са УФЦ да бисмо могли да се боримо у јуну, просто и једноставно. Хајде да се боримо у јуну. Ти си Б страна, ја сам А страна. Уморан сам од свог тог плакања око новца. Ако желиш да се бориш потпиши и хајде то да урадимо", додао је Мејведер.

Извор: Бета

Коментари / 0

Оставите коментар