Mejveder prekinuo penziju i poručio Mekgregoru...

Umoran sam od tvog plakanja, hajde u ring! Američki bokser Flojd Mejveder saopštio je da se "i zvanično vratio iz penzije" kako bi se u junu borio protiv Irca Konora Mekgregora, zvezde mešovitih borilačkih veština (MMA).

Ostali sportovi 14.03.2017 | 18:45
Mejveder prekinuo penziju i poručio Mekgregoru...
Kako su preneli britanski mediji, Mejveder je rekao šampionu lake kategorije UFC Mekgregoru da prestane da "plače" zbog novca i da potpiše ugovor sa šefovima iz UFC, kako bi mogli da se bore u junu.

Mejveder je šampion pet težinskih bokserskih kategorija, a karijeru je završio 2015. godine.

"Kada sam se borio protiv Artura Gatija na njegovom terenu, on je bio A a ja B strana. Pobedio sam ga i nisam plakao i nisam se žalio. Oskar de la Hoja je bio A, a ja sam bio B strana. Nisam plakao, nisam se žalio. Pobedio sam ga i postao A strana. Sada, Konore Megregor, vratio sam se iz penzije samo da bih se borio sa tobom. Ne želim da slušam više izgovore oko novca", naveo je Mejveder.

Amerikanac traži borbu već ovog leta:

"Potpiši papire sa UFC da bismo mogli da se borimo u junu, prosto i jednostavno. Hajde da se borimo u junu. Ti si B strana, ja sam A strana. Umoran sam od svog tog plakanja oko novca. Ako želiš da se boriš potpiši i hajde to da uradimo", dodao je Mejveder.

Izvor: Beta

Komentari / 0

Ostavite komentar