''Краљ Цигана'' кренуо са тренинзима: Имам 150 кила, али не задуго!

Контоверзни боксерски ас озбиљан у намери да се врати у ринг након што је победио "свог најтеђег противника", клиничку депресију.

Остали спортови 15.03.2017 | 13:45
''Краљ Цигана'' кренуо са тренинзима: Имам 150 кила, али не задуго!
Више од годину дана је прошло од како је Тајсон Фјури осрамотио спорт којим се бави и изгубио шампионски појас који је освојио савладавши Владимира Кличка. А све због тога што је одбио да закаже реванш.

Британски ас, који припада националној мањини тзв. травелера, то јест чергарима, ирским Циганима (широј јавности познатој по филму Снеч у којем Бред Пит глуми управо једног од њих), убрзо је након великог успеха потпуно "изгубио компас". Да не улазимо у детаље, није водио нормалан спортски живот.

Тајсон је у међувремену признао да пати од клиничке депресије и да није способан за бокс. На сву срећу, у међувремену је добио сина Принца Тајсона Лука Фјурија млађег који га је очигледно вратио у стварност. Фјури је недавно почео да тренира не би ли се вратио у форму. Биће то, наравно веома тежак посао пошто је потребно да притом скине око 40 килограма које је у међувремену набацио.

"Можда имам 150 кила, али тренирам и обећавам да ћу убрзо бити у врхунској форми. Скидање килограма ми никада није представљало проблем! Успео сам да се извучем из мрачног места у које ме је сместила депресија. А ако сам успео да победим депресију, могу да победим и сваког у рингу. То је била моја најтежа битка у животу", поручио је поново широко насмејани Британац који планира да се 13. маја у Лидсу и званично врати у профи ринг.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар