''Kralj Cigana'' krenuo sa treninzima: Imam 150 kila, ali ne zadugo!

Kontoverzni bokserski as ozbiljan u nameri da se vrati u ring nakon što je pobedio "svog najteđeg protivnika", kliničku depresiju.

Ostali sportovi 15.03.2017 | 13:45
''Kralj Cigana'' krenuo sa treninzima: Imam 150 kila, ali ne zadugo!
Više od godinu dana je prošlo od kako je Tajson Fjuri osramotio sport kojim se bavi i izgubio šampionski pojas koji je osvojio savladavši Vladimira Klička. A sve zbog toga što je odbio da zakaže revanš.

Britanski as, koji pripada nacionalnoj manjini tzv. travelera, to jest čergarima, irskim Ciganima (široj javnosti poznatoj po filmu Sneč u kojem Bred Pit glumi upravo jednog od njih), ubrzo je nakon velikog uspeha potpuno "izgubio kompas". Da ne ulazimo u detalje, nije vodio normalan sportski život.

Tajson je u međuvremenu priznao da pati od kliničke depresije i da nije sposoban za boks. Na svu sreću, u međuvremenu je dobio sina Princa Tajsona Luka Fjurija mlađeg koji ga je očigledno vratio u stvarnost. Fjuri je nedavno počeo da trenira ne bi li se vratio u formu. Biće to, naravno veoma težak posao pošto je potrebno da pritom skine oko 40 kilograma koje je u međuvremenu nabacio.

"Možda imam 150 kila, ali treniram i obećavam da ću ubrzo biti u vrhunskoj formi. Skidanje kilograma mi nikada nije predstavljalo problem! Uspeo sam da se izvučem iz mračnog mesta u koje me je smestila depresija. A ako sam uspeo da pobedim depresiju, mogu da pobedim i svakog u ringu. To je bila moja najteža bitka u životu", poručio je ponovo široko nasmejani Britanac koji planira da se 13. maja u Lidsu i zvanično vrati u profi ring.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar