Партизанови клинци разбили Рому!

Црно-бели савладали Вучицу у полуфиналу турнира Бепе Виола са 4:1, у финалу с Аталантом.

Фудбал 13.03.2017 | 13:00
Партизанови клинци разбили Рому!
Ту бар нема изузетка: Партизанова деца из године у годину, на турнирима широм Европе показују да је фабрика у СЦ Телеоптик непресушан извор талената.

Овог пута, кадетска екипа црно-белих, коју с клупе предводи Жарко Лазетић, пласирала се у финале престижног турнира Бепе Виола у граду Арцу, и то тако што је у полуфиналу почистила вршњаке из Роме са 4:1.

Стрелци за Партизан били су Никола Новић (недавно потписао професионални уговор), Алекса Јанковић, Иван Милосављевић и Светозар Марковић.

У другом полуфиналу, Аталанта је савладала Интер, а велико финале између Партизана и тима из Бергама игра се у уторак у 14.30.

На званичном сајту турнира наводи се да су црно-бели приказали фантастичну игру и да у уторак имају прилику да се упишу у историју као први страни клуб који је освојио турнир Бепе Виола.

Тренер Лазетић шансу је указао следећим играчима: Вуканић, Балаж, Павловић (Новаковић), Гајић, Марковић, Вјештица, Јанковић, Милосављевић (Симуновић), Новић (Илић), Кокир (Манов), Антонијевић (Бојић), док су на клупи били и Ђокић и Вујић.

Запамтите ова имена.

Извор: моззартспорт

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

модричанин

13.03.2017 12:15

Свака вам част.Очекујемо побједу у финалу.

ОДГОВОРИТЕ