Partizanovi klinci razbili Romu!

Crno-beli savladali Vučicu u polufinalu turnira Bepe Viola sa 4:1, u finalu s Atalantom.

Fudbal 13.03.2017 | 13:00
Partizanovi klinci razbili Romu!
Tu bar nema izuzetka: Partizanova deca iz godine u godinu, na turnirima širom Evrope pokazuju da je fabrika u SC Teleoptik nepresušan izvor talenata.

Ovog puta, kadetska ekipa crno-belih, koju s klupe predvodi Žarko Lazetić, plasirala se u finale prestižnog turnira Bepe Viola u gradu Arcu, i to tako što je u polufinalu počistila vršnjake iz Rome sa 4:1.

Strelci za Partizan bili su Nikola Nović (nedavno potpisao profesionalni ugovor), Aleksa Janković, Ivan Milosavljević i Svetozar Marković.

U drugom polufinalu, Atalanta je savladala Inter, a veliko finale između Partizana i tima iz Bergama igra se u utorak u 14.30.

Na zvaničnom sajtu turnira navodi se da su crno-beli prikazali fantastičnu igru i da u utorak imaju priliku da se upišu u istoriju kao prvi strani klub koji je osvojio turnir Bepe Viola.

Trener Lazetić šansu je ukazao sledećim igračima: Vukanić, Balaž, Pavlović (Novaković), Gajić, Marković, Vještica, Janković, Milosavljević (Simunović), Nović (Ilić), Kokir (Manov), Antonijević (Bojić), dok su na klupi bili i Đokić i Vujić.

Zapamtite ova imena.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

modričanin

13.03.2017 12:15

Svaka vam čast.Očekujemo pobjedu u finalu.

ODGOVORITE