Грузини спремни за Србију - Вајс позвао 24 играча!

Објективно, Орлови немају чега да се плаше на Динамо Арени у Тбилисију.

Фудбал 12.03.2017 | 15:40
Грузини спремни за Србију - Вајс позвао 24 играча!
Грузија почиње припреме за квалификациону утакмицу за пласман на Светско првенство у Русији 2018. године са селекцијом Србије. Меч је заказан за 24. март на Динамо Арени у Тбилисију, а селектор репрезентације која је освојила два бода у групи Д, Владимир Вајс, саопштио је списак од 24 имена, који ће се супротставити Орловима за тачно две недеље.

Грузија је на старту квалификација показала више него добру игру, поржаена је уз много муке од Аустрије (1:2) и Републике Ирске (0:1), а ремизирала са Велсом (1:1) и Молдавијом (1:1). Ипак, објективно селекција Славољуба Муслина нема чега да се плаши у Тбилисију, али мора да буде на завидном нивоу уколико жели да донесе сва три бода са овог гостовања.

Списак Грузије изгледа овако:

ГОЛМАНИ: Гиорги Лориа (Крила Совјетов), Георге Макаридзе (Мореиренсе), Роини Квасквадзе (Торпедо Кутаиси).

ОДБРАНА: Отар Какабадзе (Есбјерг), Соломон Квирквелија (Локомотива Москва), Гурам Кашија (Витесе), Давид Кочолава (Черноморец), Георге Наваловски (Нефчи), Јемал Табидзе (Урал), Гиорги Реквиашвили (Локомотива Тбилиси).

ВЕЗНИ ИГРАЧ: Јаба Канкава (Ремс), Вако Гвилија (Бате Борисов), Ника Квеквескири (Габала) (Азербаијан), Муртаз Даушвили (Ђер), Јано Ананидзе (Спартак Москва), Отар Китеишвили (Динамо Тбилиси), Валери Казаишвили (Легија), Јаба Јигаури (Вардари), Сандро Кобакидзе (Гецтепе), Георге Арабидзе (Шахтјор), Торнике Окриашвили (Краснодар).

НАПАДАЧИ: Леван Мчедлидзе (Емполи), Ника Качарава (Етникос), Георге Квилитаја (Рапид).

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар