Gruzini spremni za Srbiju - Vajs pozvao 24 igrača!

Objektivno, Orlovi nemaju čega da se plaše na Dinamo Areni u Tbilisiju.

Fudbal 12.03.2017 | 15:40
Gruzini spremni za Srbiju - Vajs pozvao 24 igrača!
Gruzija počinje pripreme za kvalifikacionu utakmicu za plasman na Svetsko prvenstvo u Rusiji 2018. godine sa selekcijom Srbije. Meč je zakazan za 24. mart na Dinamo Areni u Tbilisiju, a selektor reprezentacije koja je osvojila dva boda u grupi D, Vladimir Vajs, saopštio je spisak od 24 imena, koji će se suprotstaviti Orlovima za tačno dve nedelje.

Gruzija je na startu kvalifikacija pokazala više nego dobru igru, poržaena je uz mnogo muke od Austrije (1:2) i Republike Irske (0:1), a remizirala sa Velsom (1:1) i Moldavijom (1:1). Ipak, objektivno selekcija Slavoljuba Muslina nema čega da se plaši u Tbilisiju, ali mora da bude na zavidnom nivou ukoliko želi da donese sva tri boda sa ovog gostovanja.

Spisak Gruzije izgleda ovako:

GOLMANI: Giorgi Loria (Krila Sovjetov), George Makaridze (Moreirense), Roini Kvaskvadze (Torpedo Kutaisi).

ODBRANA: Otar Kakabadze (Esbjerg), Solomon Kvirkvelija (Lokomotiva Moskva), Guram Kašija (Vitese), David Kočolava (Černomorec), George Navalovski (Nefči), Jemal Tabidze (Ural), Giorgi Rekviašvili (Lokomotiva Tbilisi).

VEZNI IGRAČ: Jaba Kankava (Rems), Vako Gvilija (Bate Borisov), Nika Kvekveskiri (Gabala) (Azerbaijan), Murtaz Daušvili (Đer), Jano Ananidze (Spartak Moskva), Otar Kiteišvili (Dinamo Tbilisi), Valeri Kazaišvili (Legija), Jaba Jigauri (Vardari), Sandro Kobakidze (Gectepe), George Arabidze (Šahtjor), Tornike Okriašvili (Krasnodar).

NAPADAČI: Levan Mčedlidze (Empoli), Nika Kačarava (Etnikos), George Kvilitaja (Rapid).

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action images

Komentari / 0

Ostavite komentar