Ф1 - Барселона флеш: Ледени Финац је закуцао под пречку Мерцедесу!

Кими Рајконен успешно је савладао магичну границу од 1. 18, 63 минута у најбржем кругу. Мекларен и даље грца због Хондиног мотора.

Остали спортови 10.03.2017 | 19:15
Ф1 - Барселона флеш: Ледени Финац је закуцао под пречку Мерцедесу!
Фински аутомобилиста, Кими Рајконен постигао је за Ферари за сада најбоље време на Каталуњи. Он је у најбржем кругу возио у времену од 1.18,63 минута. Нешто мање од секунде био је спорији Макс Верстапен у Ред Булу, док је треће време припало Карлосу Сајнцу који вози за Торо Росо Рено. Валтери Ботас је тренутно тек четврти, а његово време у најбржем кругу износи, 1.19,88 минута.

Мекларен Хонда и даље грца у проблемима због проблематичног агрегата. Наиме,Фернандо Алонсо се појавио на стази, али је убрзо морао у бокс. Нешто није уреду са агрегатом, а тренутно се сумња на електронику. Иначе, не би зачудило ни да је проблем механичке природе, пошто се штаб Мекларена протеклих дана жалио и на ниво, односно притисак уља.

По последњим вестима у табору Мерцедес АМГ Петронаса влада ужурбана, односно нервозна атмосфера. Велико је питање да ли ће тим актуелног шампиона у класи конструктора до краја дана успети да се приближи конкурентном времену Ферари Скудерије.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар