Видео: Само у НБА - мека рука за нова колица!

Талични и прецизни навијач Голден Стејта погодио четири тројке и одвезао се новим колима кући!

Кошарка 10.03.2017 | 15:45
Видео: Само у НБА - мека рука за нова колица!
Американци су одавно схватили професионални спорт као забаву, да не кажемо вашар. НБА је најбоји пример како се од сваког детаља, често ничега прави спектакл, који потом кружи медијима широм света и тако проноси славу најјаче кошаркашке лиге.

Један од "пројеката" такве, "вашарске" врсте је и онај када навијачи шутирају са пола терена не би ли освојили веома скупоцену награду, углавном аутомобил. Међутим, у последње време опције се мењају, пошто је примећено да овај, стари начин постаје досадан гледаоцима, па се сада често шутирају и серије, баш као што је то синоћ био случај са срећним навијачем Голден Стејта.

Он је морао да постигне четири тројке са врха капице за 30 секунди за нова "колица" - и успео је! Истина, прва три шута су ушла "као кап", а онда се намучио за последњи погодак, промашивши три заредом.



Ипак најлуђи податак је да су на том сусрету његови Вориорси изгубили са 15 разлике од Бостона шутиравши тројке 6 од 29. Можда не би било лоше да позову овог дебељка на тренинг, да им покаже како се то ради.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар