Video: Samo u NBA - meka ruka za nova kolica!

Talični i precizni navijač Golden Stejta pogodio četiri trojke i odvezao se novim kolima kući!

Košarka 10.03.2017 | 15:45
Video: Samo u NBA - meka ruka za nova kolica!
Amerikanci su odavno shvatili profesionalni sport kao zabavu, da ne kažemo vašar. NBA je najboji primer kako se od svakog detalja, često ničega pravi spektakl, koji potom kruži medijima širom sveta i tako pronosi slavu najjače košarkaške lige.

Jedan od "projekata" takve, "vašarske" vrste je i onaj kada navijači šutiraju sa pola terena ne bi li osvojili veoma skupocenu nagradu, uglavnom automobil. Međutim, u poslednje vreme opcije se menjaju, pošto je primećeno da ovaj, stari način postaje dosadan gledaocima, pa se sada često šutiraju i serije, baš kao što je to sinoć bio slučaj sa srećnim navijačem Golden Stejta.

On je morao da postigne četiri trojke sa vrha kapice za 30 sekundi za nova "kolica" - i uspeo je! Istina, prva tri šuta su ušla "kao kap", a onda se namučio za poslednji pogodak, promašivši tri zaredom.



Ipak najluđi podatak je da su na tom susretu njegovi Voriorsi izgubili sa 15 razlike od Bostona šutiravši trojke 6 od 29. Možda ne bi bilo loše da pozovu ovog debeljka na trening, da im pokaže kako se to radi.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar