Видео: Ивић и Пријовић срушили Олимпијакос са ПАОК-ом!

Фудбалери ПАОК-а надиграли су Олимпијакос 2:0, у великом дербију грчке Суперлиге.  Пријовић на терену = гол! Сад то зна и Олимпијакос!

Фудбал 06.03.2017 | 11:30
Видео: Ивић и Пријовић срушили Олимпијакос са ПАОК-ом!
Црно-бели из Солуна, које са клупе предводи Владимир Ивић, до победе су довели головима Јевгениј Шакова и Александра Пријовића, у првих 15 минута другог полувремена.

ПАОК је савладао Олимпијакос први пут од децембра 2014. године и шест утакмица од којих је изгубио последњих пет.

Упркос трећем поразу у низу, црвено-бели из Пиреја ипак нису угрожени на првом месту на табели, имају седам бодова више од другопласираног Паниониоса, док је ПАОК трећи са минус осам.



Годинама је био омиљени фикс у Европи, али у последња три кола Олимпијакос се трансформисао у нагазну мину за све кладиоце. Три утакмице и три пораза, мада сам поглед на табелу атинским црвено-белима даје луксуз да се мало опусте. Српски тандем из Солуна то је знао да казни па је ПАОК уз гол Александра Пријовића, који ће ако папиролошки све буде у реду врло брзо постати српски репрезентативац, савладао Олимпијакос са 2:0.

Први гол за тим нашег тренера Владимира Ивића постигао је у 53. минуту Украјинац Јегвениј Шаков, да би се у 60. Пријовић направио наиван сигнализиравши саиграчу да му не додаје лопту у офсајду што и јесте био случај. Али кад је она отишла ка Педру Енрикеу најскупље појачање у историји ПАОК-а (1.900.000 евра) се активирало и прецизну приземну лопту рутински послало у мрежу за коначних 2:0.

Три лигашке утакмице за ПАОК почео је Пријовић у стартних 11 и постигао - четири гола! У грчком Купу је све скупа на три меча је одиграо свега 61 минута. И постигао још три гола. Није ни чудо што га је Славољуб Муслин позвао да се врати под српску заставу.



Извор: Б92/моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар