Video: Ivić i Prijović srušili Olimpijakos sa PAOK-om!

Fudbaleri PAOK-a nadigrali su Olimpijakos 2:0, u velikom derbiju grčke Superlige.  Prijović na terenu = gol! Sad to zna i Olimpijakos!

Fudbal 06.03.2017 | 11:30
Video: Ivić i Prijović srušili Olimpijakos sa PAOK-om!
Crno-beli iz Soluna, koje sa klupe predvodi Vladimir Ivić, do pobede su doveli golovima Jevgenij Šakova i Aleksandra Prijovića, u prvih 15 minuta drugog poluvremena.

PAOK je savladao Olimpijakos prvi put od decembra 2014. godine i šest utakmica od kojih je izgubio poslednjih pet.

Uprkos trećem porazu u nizu, crveno-beli iz Pireja ipak nisu ugroženi na prvom mestu na tabeli, imaju sedam bodova više od drugoplasiranog Panioniosa, dok je PAOK treći sa minus osam.



Godinama je bio omiljeni fiks u Evropi, ali u poslednja tri kola Olimpijakos se transformisao u nagaznu minu za sve kladioce. Tri utakmice i tri poraza, mada sam pogled na tabelu atinskim crveno-belima daje luksuz da se malo opuste. Srpski tandem iz Soluna to je znao da kazni pa je PAOK uz gol Aleksandra Prijovića, koji će ako papirološki sve bude u redu vrlo brzo postati srpski reprezentativac, savladao Olimpijakos sa 2:0.

Prvi gol za tim našeg trenera Vladimira Ivića postigao je u 53. minutu Ukrajinac Jegvenij Šakov, da bi se u 60. Prijović napravio naivan signaliziravši saigraču da mu ne dodaje loptu u ofsajdu što i jeste bio slučaj. Ali kad je ona otišla ka Pedru Enrikeu najskuplje pojačanje u istoriji PAOK-a (1.900.000 evra) se aktiviralo i preciznu prizemnu loptu rutinski poslalo u mrežu za konačnih 2:0.

Tri ligaške utakmice za PAOK počeo je Prijović u startnih 11 i postigao - četiri gola! U grčkom Kupu je sve skupa na tri meča je odigrao svega 61 minuta. I postigao još tri gola. Nije ni čudo što ga je Slavoljub Muslin pozvao da se vrati pod srpsku zastavu.



Izvor: B92/mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar