ЕП, атлетика - Нека недјеља буде од злата: НАПРИЈЕД Ивана и Дудаше!

У свом првом наступу скочила је даље него иједна Европљанка у квалификацијама ИКАДА! Недеља је дан када ћемо је, надамо се, видети са заслуженом круном на глави. Навијаћемо и за нашег седмобојца!

Остали спортови 05.03.2017 | 10:15
ЕП, атлетика - Нека недјеља буде од злата: НАПРИЈЕД Ивана и Дудаше!
После два такмичарска дана, број преосталих српских атлетичара на Европском првенству сведен је на два имена: Ивана Шпановић и Михаил Дудаш!

Освајачица олимпијске медаље, "летећа" Српкиња, заблистала је у суботу, када је у квалификацијама скочила 7,03 и наговестила сјајан наступ у недељном финалу, које ће почети у 17.40 часова.

"Не могу баш све да вам најавим", насмејала се Ивана на питање шта нас очекује у борби за медаље.

Ривалке ће јој бити Марина Бек (Украјина), Клаудија Салман Рат (Немачка), Лорејн Југен (Британија), Ксенија Балта (Естонија), Џазмин Сојерс (Британија), Дарија Клишина (Русија) и Александра Вестер (Немачка).

Пре ње, у недељу ћемо на борилишту гледати Михаила Дудаша, који ће наставити учешће у седмобоју, у којем после четири дисциплине заузима шесту позицију.

Сјајни српски атлетичар такмичиће се од 13.30 часова у трци на 60 метара с препонама, а потом ће скакати с мотком (14.40) и за крај трчати 1.000 метара (18.45).

Ивана, Михаиле, СРЕЋНО!

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар