EP, atletika - Neka nedjelja bude od zlata: NAPRIJED Ivana i Dudaše!

U svom prvom nastupu skočila je dalje nego ijedna Evropljanka u kvalifikacijama IKADA! Nedelja je dan kada ćemo je, nadamo se, videti sa zasluženom krunom na glavi. Navijaćemo i za našeg sedmobojca!

Ostali sportovi 05.03.2017 | 10:15
EP, atletika - Neka nedjelja bude od zlata: NAPRIJED Ivana i Dudaše!
Posle dva takmičarska dana, broj preostalih srpskih atletičara na Evropskom prvenstvu sveden je na dva imena: Ivana Španović i Mihail Dudaš!

Osvajačica olimpijske medalje, "leteća" Srpkinja, zablistala je u subotu, kada je u kvalifikacijama skočila 7,03 i nagovestila sjajan nastup u nedeljnom finalu, koje će početi u 17.40 časova.

"Ne mogu baš sve da vam najavim", nasmejala se Ivana na pitanje šta nas očekuje u borbi za medalje.

Rivalke će joj biti Marina Bek (Ukrajina), Klaudija Salman Rat (Nemačka), Lorejn Jugen (Britanija), Ksenija Balta (Estonija), Džazmin Sojers (Britanija), Darija Klišina (Rusija) i Aleksandra Vester (Nemačka).

Pre nje, u nedelju ćemo na borilištu gledati Mihaila Dudaša, koji će nastaviti učešće u sedmoboju, u kojem posle četiri discipline zauzima šestu poziciju.

Sjajni srpski atletičar takmičiće se od 13.30 časova u trci na 60 metara s preponama, a potom će skakati s motkom (14.40) i za kraj trčati 1.000 metara (18.45).

Ivana, Mihaile, SREĆNO!

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar