Вучић: Стабилност, веће плате и пензије

Кандидат партија владајуће коалиције за председника Србије Александар Вучић рекао је данас на предизборном минтигу у Крушевцу да су стабилност, сигурност и веће плате и пензије из године у годину, на чврстим економским темељима план и програм за Србију.

Србија 04.03.2017 | 18:50
Вучић: Стабилност, веће плате и пензије
Мој задатак је, ако ми дате поверење, да нико не заустави мир и стабилност у Србији... Изађите на изборе 2. априла да им не дозволимо да нас врате у прошлост. Да сачувамо Србију. Живео Крушевац! Живела Србија! До победе - поручио је Вучић.

Он је рекао да је, као премијер, "касу оставио у добром стању", да су финансије Србије у бољем стању од две трећине земаља Европске уније, да јавни дуг први пут почиње да пада, да је раст ове године предвиђен на више од три одсто, а да су пред Србијом године успеха и да је потребно да се сачува регионални мир и стабилност.

"Не постоји нико ко је са толиком љубављу и жељом тај посао радио", рекао је Вучић и додао да никада није мислио да је његово место само у канцеларији у центру Београда и да је осми пут у Крушевцу.

Он је додао да ће избори бити неизвесни и тешки, јер се у кампању "слио тајкунски и страни новац" да помогне опозицији, али да у Србији никада "неће да пуца као у Македонији", ни као у било којој другој земљи и да неће дозволити да "од Србије направе оно што су многи у окружењу успели да направе".



Вучић је рекао да ће Србија добити ново наоружање да нико више не би бомбардовао Грделичкуклисуру и да Србију нико не би понижавао и додао и да ће најбоље бринути о интересима Срба у Републици Српској, као да више никада нико неће изводити "Бљесак" и "Олују".

Он је захвалио Братиславу Бати Гашићу што никада није напустио СНС.

''Данас нас је овде дочекао, име му је ваљда Братислав, али ми га знамо као Бата Гашић. Он је показао разлику између нас и њих. Оног тренутка када је остао без функције није се љутио и дурио, или ако је то радио радио је у себи, али није напуштао своју СНС'', рекао је Вучић.

Он је захвалио и како је рекао оним функционерима којима није тешко да иду на све митинге СНС.

''Хвала ти (Драгане Марковићу) Палма што долазиш и кад не говориш, хвала Зорана (Михајловић), хвала ти Никола (Селаковићу). Хвала Иштвану Патору што је најлепше говорио о некоме'', рекао је Вучић на митингу.

Функционер СНС Братислав Гашић рекао је на митингу да је данас Крушевац ведар и насмејан, и да "само Александар Вучић може да ради од 24 сата дневно да би Србија била срећна и задовољна".



Он је рекао да је Вучић у више наврата разговарао са радницима крушевачког "Трајала", са фирмом "Купер тајер" која планира да упосли још 500 радника, са чешком компанијом "Татр" како би "спасао ИМК '14. октобар'" и да у Крушевцу треба да почне изградња фабрике "Кромберг и Шуберт" која ће упослити 2.500 људи.

''Шефе, Крушевац и Расински округ те воле'', рекао је Гашић и додао да верује у Вучићеву победу.

На скупу је говорио и оснивач Покрета снага Србије Богољуб Карић који је рекао да Србији сви завиде у региону и да Вучић своју "душу и срце, дан и ноћ улаже да Србија живи боље".

Скупу су присуствовали министри Нела Кубуровић и Зорана Михајловић, Вања Удовичић и Горан Кнежевић, градоначелник Крушевца Драги Несторовић.

Велики број симпатизера и чланова СНС су носили страначке заставе и заставе са слоганом "Александар Вучић - брже, јаче, боље".

Извор: Блиц

Коментари / 8

Оставите коментар
Name

Охохо

04.03.2017 17:54

Опет глуматање и самохвалоспеви!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Карадоз

04.03.2017 18:07

Људи воле слусати лазна обецања, доказ Вуциц и Додик, потврда редовно изабрани. И није ми јасно због цега се онда зале на оне које су сами изабрали.

ОДГОВОРИТЕ
Name

yугословен

04.03.2017 18:51

ПРЕДИЗБОРНА ЛАЗ НАРОДУ ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вуцко

04.03.2017 19:19

Које плате лазиве то прицас годинама од како си на власти а народу никад горе срам те било млади одлазе старији немају ид цега да зиве да се хране презувљавају како биг сами зна тито асвалтиро хиљаде километара а ти пет десет и то успјех србије срам те било.

ОДГОВОРИТЕ
Name

но комент-

04.03.2017 19:21

Старе форе.. али пале..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Џони

04.03.2017 19:34

Вожд не престаје са обечањима!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бас је клипан

04.03.2017 21:25

Недавно је смањио пензије а у предизборној кампањи прица о повецању. Имају ли Србијанци имало мозга?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Теофановиц

05.03.2017 09:52

Све лазе

ОДГОВОРИТЕ