Vučić: Stabilnost, veće plate i penzije

Kandidat partija vladajuće koalicije za predsednika Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas na predizbornom mintigu u Kruševcu da su stabilnost, sigurnost i veće plate i penzije iz godine u godinu, na čvrstim ekonomskim temeljima plan i program za Srbiju.

Srbija 04.03.2017 | 18:50
Vučić: Stabilnost, veće plate i penzije
Moj zadatak je, ako mi date poverenje, da niko ne zaustavi mir i stabilnost u Srbiji... Izađite na izbore 2. aprila da im ne dozvolimo da nas vrate u prošlost. Da sačuvamo Srbiju. Živeo Kruševac! Živela Srbija! Do pobede - poručio je Vučić.

On je rekao da je, kao premijer, "kasu ostavio u dobrom stanju", da su finansije Srbije u boljem stanju od dve trećine zemalja Evropske unije, da javni dug prvi put počinje da pada, da je rast ove godine predviđen na više od tri odsto, a da su pred Srbijom godine uspeha i da je potrebno da se sačuva regionalni mir i stabilnost.

"Ne postoji niko ko je sa tolikom ljubavlju i željom taj posao radio", rekao je Vučić i dodao da nikada nije mislio da je njegovo mesto samo u kancelariji u centru Beograda i da je osmi put u Kruševcu.

On je dodao da će izbori biti neizvesni i teški, jer se u kampanju "slio tajkunski i strani novac" da pomogne opoziciji, ali da u Srbiji nikada "neće da puca kao u Makedoniji", ni kao u bilo kojoj drugoj zemlji i da neće dozvoliti da "od Srbije naprave ono što su mnogi u okruženju uspeli da naprave".



Vučić je rekao da će Srbija dobiti novo naoružanje da niko više ne bi bombardovao Grdeličkuklisuru i da Srbiju niko ne bi ponižavao i dodao i da će najbolje brinuti o interesima Srba u Republici Srpskoj, kao da više nikada niko neće izvoditi "Bljesak" i "Oluju".

On je zahvalio Bratislavu Bati Gašiću što nikada nije napustio SNS.

''Danas nas je ovde dočekao, ime mu je valjda Bratislav, ali mi ga znamo kao Bata Gašić. On je pokazao razliku između nas i njih. Onog trenutka kada je ostao bez funkcije nije se ljutio i durio, ili ako je to radio radio je u sebi, ali nije napuštao svoju SNS'', rekao je Vučić.

On je zahvalio i kako je rekao onim funkcionerima kojima nije teško da idu na sve mitinge SNS.

''Hvala ti (Dragane Markoviću) Palma što dolaziš i kad ne govoriš, hvala Zorana (Mihajlović), hvala ti Nikola (Selakoviću). Hvala Ištvanu Patoru što je najlepše govorio o nekome'', rekao je Vučić na mitingu.

Funkcioner SNS Bratislav Gašić rekao je na mitingu da je danas Kruševac vedar i nasmejan, i da "samo Aleksandar Vučić može da radi od 24 sata dnevno da bi Srbija bila srećna i zadovoljna".



On je rekao da je Vučić u više navrata razgovarao sa radnicima kruševačkog "Trajala", sa firmom "Kuper tajer" koja planira da uposli još 500 radnika, sa češkom kompanijom "Tatr" kako bi "spasao IMK '14. oktobar'" i da u Kruševcu treba da počne izgradnja fabrike "Kromberg i Šubert" koja će uposliti 2.500 ljudi.

''Šefe, Kruševac i Rasinski okrug te vole'', rekao je Gašić i dodao da veruje u Vučićevu pobedu.

Na skupu je govorio i osnivač Pokreta snaga Srbije Bogoljub Karić koji je rekao da Srbiji svi zavide u regionu i da Vučić svoju "dušu i srce, dan i noć ulaže da Srbija živi bolje".

Skupu su prisustvovali ministri Nela Kuburović i Zorana Mihajlović, Vanja Udovičić i Goran Knežević, gradonačelnik Kruševca Dragi Nestorović.

Veliki broj simpatizera i članova SNS su nosili stranačke zastave i zastave sa sloganom "Aleksandar Vučić - brže, jače, bolje".

Izvor: Blic

Komentari / 8

Ostavite komentar
Name

Ohoho

04.03.2017 17:54

Opet glumatanje i samohvalospevi!

ODGOVORITE
Name

Karadoz

04.03.2017 18:07

Ljudi vole slusati lazna obecanja, dokaz Vucic i Dodik, potvrda redovno izabrani. I nije mi jasno zbog cega se onda zale na one koje su sami izabrali.

ODGOVORITE
Name

yugosloven

04.03.2017 18:51

PREDIZBORNA LAZ NARODU ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

ODGOVORITE
Name

Vucko

04.03.2017 19:19

Koje plate lazive to pricas godinama od kako si na vlasti a narodu nikad gore sram te bilo mladi odlaze stariji nemaju id cega da zive da se hrane prezuvljavaju kako big sami zna tito asvaltiro hiljade kilometara a ti pet deset i to uspjeh srbije sram te bilo.

ODGOVORITE
Name

no koment-

04.03.2017 19:21

Stare fore.. ali pale..

ODGOVORITE
Name

Џони

04.03.2017 19:34

Вожд не престаје са обечањима!

ODGOVORITE
Name

Bas je klipan

04.03.2017 21:25

Nedavno je smanjio penzije a u predizbornoj kampanji prica o povecanju. Imaju li Srbijanci imalo mozga?

ODGOVORITE
Name

Teofanovic

05.03.2017 09:52

Sve laze

ODGOVORITE