ЛШ: Убједљив пораз Партизана у Дубровнику!

Ватерполо клуб Партизан изгубио је у Дубровнику од Југа са 21:9 (6:3, 6:2, 4:1, 5:3) у утакмици седмог кола Групе Б Лиге шампиона.

Остали спортови 01.03.2017 | 21:10
ЛШ: Убједљив пораз Партизана у Дубровнику!
Црно-бели су и даље без победе у најјачем такмичењу и с једним освојеним бодом заузимају последње место на табели. Југ сада има скор од четири победе, два ремија и један пораз.

Александар Радановић је постигао три гола за црно-беле, док су се два пута у стрелце уписали Дјордје Лазић и Дјордје Вучинић. По један гол постигли су Огњен Стојановић и Марко Јанковић.

Најефикаснији у редовима шампиона Европе био је Фелипе Пероне са пет голова, а најбоље су га пратили Маро Јоковић са четири, односно Хавијер Гарсија и Јосип Врлић са три гола.

Партизан је пре само четири дана славио против Југа у регионалној лиги, али у данашњем мечу није успео да понови ту партију.

У уводним минутима црно-бели су успели да држе равнотежу, али је Југ до краја прве четвртине стигао до предности од 6:3. Југ је потом потпуно преузео контролу меча, наставио је серију голова и у другој четвртини и повео са 10:3.

Партизан је налет Дубровчана успео да прекине погоцима у два узастопна напада (10:5), али убрзо је црно-белима почело да понестаје снаге, па Југ је стигао до убедљивог тријумфа.

Партизан у наредном колу, које је на програму 22. марта, дочекује Хановер, док Југ на свом терену игра против Барселонете.

ЈУГ: Бијач, Мацан, Фатовић 2, Лончар, Јоковић 4, Гарсија 3, Марковић 1, Павличевић, Врлић 3, Пероне 5, Бенић 2, Обрадовић 1, Попадић. Тренер: Бијач.

ПАРТИЗАН: Добожанов, Лукић, Ф. Јанковић, Репановић, Лазић 2, Тохољ, Драшовић, Вучинић 2, Јакшић, Радановић 3, Стројановић 1, М. Јанковић 1, Белопавловић. Тренер: Миленковић.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар