LŠ: Ubjedljiv poraz Partizana u Dubrovniku!

Vaterpolo klub Partizan izgubio je u Dubrovniku od Juga sa 21:9 (6:3, 6:2, 4:1, 5:3) u utakmici sedmog kola Grupe B Lige šampiona.

Ostali sportovi 01.03.2017 | 21:10
LŠ: Ubjedljiv poraz Partizana u Dubrovniku!
Crno-beli su i dalje bez pobede u najjačem takmičenju i s jednim osvojenim bodom zauzimaju poslednje mesto na tabeli. Jug sada ima skor od četiri pobede, dva remija i jedan poraz.

Aleksandar Radanović je postigao tri gola za crno-bele, dok su se dva puta u strelce upisali Djordje Lazić i Djordje Vučinić. Po jedan gol postigli su Ognjen Stojanović i Marko Janković.

Najefikasniji u redovima šampiona Evrope bio je Felipe Perone sa pet golova, a najbolje su ga pratili Maro Joković sa četiri, odnosno Havijer Garsija i Josip Vrlić sa tri gola.

Partizan je pre samo četiri dana slavio protiv Juga u regionalnoj ligi, ali u današnjem meču nije uspeo da ponovi tu partiju.

U uvodnim minutima crno-beli su uspeli da drže ravnotežu, ali je Jug do kraja prve četvrtine stigao do prednosti od 6:3. Jug je potom potpuno preuzeo kontrolu meča, nastavio je seriju golova i u drugoj četvrtini i poveo sa 10:3.

Partizan je nalet Dubrovčana uspeo da prekine pogocima u dva uzastopna napada (10:5), ali ubrzo je crno-belima počelo da ponestaje snage, pa Jug je stigao do ubedljivog trijumfa.

Partizan u narednom kolu, koje je na programu 22. marta, dočekuje Hanover, dok Jug na svom terenu igra protiv Barselonete.

JUG: Bijač, Macan, Fatović 2, Lončar, Joković 4, Garsija 3, Marković 1, Pavličević, Vrlić 3, Perone 5, Benić 2, Obradović 1, Popadić. Trener: Bijač.

PARTIZAN: Dobožanov, Lukić, F. Janković, Repanović, Lazić 2, Toholj, Drašović, Vučinić 2, Jakšić, Radanović 3, Strojanović 1, M. Janković 1, Belopavlović. Trener: Milenković.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar