Позитивна и негативна перспектива БиХ

Високи представник Валентин Инцко данас се у Бриселу састао с европским комесаром за политику сусједства и преговоре о проширењу Јоханесом Хахном.

Босна и Херцеговина 28.02.2017 | 18:10
Позитивна и негативна перспектива БиХ
Током састанка, разговарали су о тренутној политичкој ситуацији у Босни и Херцеговини.

- У погледу политичке ситуације у БиХ и њене перспективе, постоје два јасно видљива, али међусобно супротстављена тренда која теку на два паралелна колосијека. Један тренд је позитиван и иде у правцу чланства у ЕУ, док у оквиру негативног тренда политичари настављају с активностима које воде ка подјелама и назадовању.

Политички лидери се не би требали бавити искључиво скупљањем политичких поена, него потребама грађана и земље у цјелини - казао је високи представник.

Током своје посјете Бриселу, високи представник ће се такође састати с извјестиоцем Европског парламента за Босну и Херцеговину Кристианом Дан Предом, као и са неколико званичника Савјета за политичка питања и сигурност и Службе за спољно дјеловање ЕУ, саопштено је из ОХР-а.

(Аваз)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Тата

28.02.2017 17:59

Са цим се ти бавис? Ста ти скупљас ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пирамида

28.02.2017 20:16

Два некорисна, а прескупа шпијуна...трилатералци војници.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Новоматицовци

01.03.2017 02:02

Још фале Бакир,Додик,Човић,Дачић,Кељменди,Орић,Чубри,Тегелтија,Андрија Драшковић, Владимир Делић,Дарко Шаеићи,Вук Хамовић,Мишковић,Беко итд.... скупило се дивно друштво у намјери да постану милијардери!!!

ОДГОВОРИТЕ