Куман: Руни је увијек добродошао у Евертон, али...

Менаџер Евертона Роналд Куман рекао је да би повратак Вејна Рунија био добродошао и да он може да игра још две-три године на врхунском нивоу.

Фудбал 02.03.2017 | 09:00
Куман: Руни је увијек добродошао у Евертон, али...
С друге стране, Холанђанин је истакао да је одлука на самом Рунију и његовом клубу Манчестер Јунајтеду.

Руни (31) је прошао кроз омладинску школу 'Карамела', за који је дебитовао 2002, са само 16 година, а први гол у Премијер лиги постигао је после само десет утакмица, када је био стрелац против Арсенала.

Садашњи капитен репрезентације Енглеске прешао је у Јунајтед 2004. и од тада није мењао средину. Медији и фудбалски радници повезивали су га са повратком на Гудисон парк последњих година.

"Мислим да Руни и даље игра на високом нивоу и да је направио добар избор останком у Манчестер Јунајтеду и Премијер лиги. Пред њим су још две-три године играња на највишем нивоу. Не знам шта ће се десити на крају сезоне. Према мом мишљењу, он је један од играча који могу Евертон да учине јачим него што је сад", рекао је Куман у интервјуу за Скај спортс.

Куман је, међутим, нагласио да контакти нису постојали.

"Најважније је шта играч воли и шта је потребно Јунајтеду, а ми нисмо умешани у тај пројекат. У Евертон је добродошао сваки играч за кога мислимо да може да појача тим", рекао је Куман.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар